30 Aralık 2014 Salı

Glutensiz Tiramisu Pralin




MALZEMELER:

1 paket Pronot Mini Kek
1 paket Pronot Kakaolu Kurabiye
1 paket labne peynir
2 yemek kaşığı pudra şekeri
Vanilya
Kakao
Hindistan cevizi
Dövülmüş ceviz



YAPILIŞI:

Kek ve kurabiyeyi rondodan geçirip ufalanmış hale getiriyoruz. Ayrı bir kapta peynir, pudra şekeri ve vanilyayı çırpıyoruz. Ufalanmış bisküvinin içine peynir karışımını ekleyip cevizi de ilave ediyoruz. Hindistan cevizine istenilen miktarda kakao ekleyip kahverengi hindistan cevizi elde ediyoruz. Yapmış olduğumuz tiramisudan ceviz büyüklüğünde parçalar alıp yuvarladıktan sonra hindistan cevizine bulayıp servis tabağına alıyoruz. Servis etmeden önce en az 1 saat buzdolabında dinlendiriyoruz.

AFİYET OLSUN...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder