16 Temmuz 2014 Çarşamba

GLUTENSİZ EKMEK PİZZASI




MALZEMELER:

Glutensiz ekmek dilimleri ( ben metvak ekmek kullandım)
Sucuk
Kaşar peyniri
Domates
Biber
Üzerine tereyağı

YAPILIŞI:


Ekmek dilimleri borcama dizilir. (Ben ekmek için sos yapmadım çünkü ekmek biraz sertleşiyor) Üzerine ince dilim kaşar peyniri dizilir. Diğer malzemeler istenilen şekilde doğranarak peynirin üzerine yerleştirilir. En üst kısma bir kaç kaşar peynir daha yerleştirdikten sonra her dilimin üzerine biraz tereyağı konur. 200* fırında 10 dk'da hazır. (benim yaptığım yumuşak pizza hamuru tadında oldu. Daha çıtır lezzet arayanlar ekmeği önceden biraz kızartıp aynı işlemi uygulayabilirler.)

AFİYET OLSUN..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder